NOA Menu

Standinformatie

Het basisprincipe is simpel: u huurt een standruimte en kunt deze vervolgens naar wens inrichten.

Stand Informatie

Elke standhouder krijgt precies dezelfde ruimte. Deze is standaard 3.00 meter breed x 2.00 meter diep. Het is mogelijk om meerdere stands te huren (maximaal 4 aaneengesloten stands). Bekijk de marktplattegrond geef een voorkeurplaats op bij uw reservering. De organisatie houdt het voorbehoud om uw plaats te wijzigen, maar houdt rekening met uw voorkeur voor een bepaalde plaats in de ruimte. 

Standaardstand (Arti70)


Afhankelijk van uw plaats op de markt heeft uw stand twee wanden (hoekstand) of drie wanden van geplastificeerd spaanplaat. De standaardstand is voorzien van twee lampen die aan de luifel (kooflijst) zijn bevestigd en stroomvoorziening. Op de kooflijst wordt uw bedrijfsnaam aangebracht (in een door ons te bepalen lettertype en kleur). Voor wat betreft de naamgeving gaan wij uit van uw bedrijfsnaam, zoals u die op het inschrijfformulier noteert en op deze website zal worden vermeld. Geef de juiste gegevens per e-mail door indien u onjuist of onvolledig vermeld staat! 

Vloeroppervlak

U krijgt een vrije stand plaats die u zelf kunt inrichten. Wij verzorgen enkel een stroompunt, twee barkrukken en een statafel. Hou bij uw inrichting rekening met het goed aanlichten van uw presentatie.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid