NOA Menu

Vloerendag

Powered by NOA

Donderdag 12 april is dé dag voor ondernemers uit de zandcement-, gietdek-, kunststof-, terrazzo- en monolietvloerensector om kennis uit te wisselen, noviteiten te bekijken en nieuwe contacten te leggen.

Noa Vloerendag E Mail Handtekening 2108

De NOA hoofdsector Vloeren & Terrazzo organiseert alweer voor de 14e keer de jaarlijkse Vloerendag. De praktijkruimte van NOA in Veenendaal wordt omgebouwd tot sfeervolle beurshal, inclusief bruin café om te netwerken. Verspreid over de dag zijn er lezingen over uw vakgebied én actualiteiten. Ook is er een buitenterrein waar u een imposant aantal mobiele mortelmenginstallaties kunt bewonderen. Toegang tot de Vloerendag is geheel gratis. Zorg dat u er bij bent!

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom aan de Nieuweweg 226 te Veenendaal. Navigatie-adres naar de gratis parkeergarage (de Basiliek) op 700 meter van ons NOA-Afbouwcentrum is: Wiltonstraat 56 Veenendaal. Er rijdt ook een pendelbus.

“De Vloerendag is er om collega’s te ontmoeten en om je te laten informeren over sectorgerelateerde onderwerpen. Dat lijkt me reden genoeg om te komen”, aldus sectorvoorzitter Eric van der Zande. Meld direct online aan

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid