NOA Menu

Info voor Exposanten

De Vloerendag is bij uitstek de dag om met ondernemers in de vloerensector (zandcementdekvloeren, monolietvloeren, gietdekvloeren, kunststofvloeren en terrazzowerken) van gedachten te wisselen over producten, ontwikkelingen en innovaties. U kunt er uw laatste nieuws presenteren. Elke bezoeker van de Vloerendag is voor u interessant, want dit zijn allemaal ondernemers en kaderfunctionarissen.

Standhoudersinformatie

De NOA Vloerendag vindt plaats op donderdag 12 april 2018 in het NOA-pand te Veenendaal. De ruime praktijkhal wordt gevuld met sfeervolle stands en speciaal voor deze gelegenheid wordt de hal ook van vloerbedekking voorzien. Als standhouder kunt u een vloeroppervlak reserveren om uw eigen informatiestand op te bouwen, of u huurt een kant-en-klare stand. 

Tarieven & Standbouw

Exposeren op de Vloerendag is voor elk budget mogelijk. Elke stand heeft een vaste afmeting van 3,00 x 2,00 m incl. meubilair. Wilt u vloeroppervlak huren voor een eigen stand / presentatie-wand, dan is dit mogelijk voor € 850,-. Zoekt u juist een kostenefficiënte stand die kant-en-klaar geleverd wordt inclusief bedrijfsnaam op de kooflijst en verlichting? Dat kan al voor € 1.180,- (inclusief meubilair). De prijzen zijn inclusief een standbemanning van twee personen en deelname van deze personen aan het buffet.

Bekijk hier de beursplattegrond. 

Begunstigende leden van NOA krijgen € 200,- korting op deze tarieven.

Programma

In de vergaderzalen zijn in de ochtend en begin van de middag interessante lezingen. Zowel bezoekers als standhouders wonen deze als jaren graag bij. Beursbezoekers hebben de hele dag de tijd om alle noviteiten in de stands en op het buitenterrein te bekijken. Centraal in de hal bouwen we een heus “Bruin Café”. Relaties en bezoekers kunnen daar gezellig met elkaar borrelen. Ook is er een dinerbuffet. Kosten voor de catering zijn bij de prijs inbegrepen. 

Demonstraties

Wilt u graag een demonstratie verzorgen (en er zijn meerdere leveranciers die hiervoor animo hebben) dan bieden we hiervoor graag de faciliteiten. Op ons  aanmeldformulier kunt u aangeven of u een demonstratie wilt verzorgen. 

Promotie

NOA nodigt natuurlijk alle leden in de vloeren- en terrazzosector uit én ook alle branchegerelateerde bedrijven. Iedereen kan de Vloerendag gratis bezoeken. Standhouders bieden we een digitale flyer aan om klanten te attenderen op de Vloerendag en een banner voor uw website. Er is ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in de editie van Afbouwzaken voorafgaande aan de Vloerendag. Bovendien zijn er speciale afspraken met Vloer Technisch Magazine om de dag in dat vakblad ook onder de aandacht te brengen.

Extra opvallen

Om bezoekers te werven stuurt NOA mailingen en perspublicaties. Exposanten kunnen bij NOA nieuwtjes/persberichten aanleveren over de producten/diensten die tijdens de beurs getoond worden. Deze input publiceren wij op deze website. Uit het aangeleverde nieuws maken wij bovendien een selectie die wij gratis opnemen in de nieuwsbrieven naar bezoekers en ons vakblad Afbouwzaken. 

Netwerken op de Vloerendag

Tijdens de NOA Vloerendag ontmoet u als exposant dé specialisten op vloerengebied. De informatiemarkt en lezingen worden bezocht door ondernemers en kaderpersoneel uit de vloerenbranche. U praat bij met bestaande klanten, legt nieuwe contacten en kunt innovaties en noviteiten vrijblijvend testen bij uw doelgroep. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid