NOA Menu

Luister en debatteer mee in het Cobouw Café

Het Cobouw Café is de eerste live-talkshow voor de bouw. Heeft u de debatten van het café al eens gevolgd op Business News Radio? Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga strijken 30 maart a.s. neer in het bruin café van de Vloerendag om bouwers, opdrachtgevers en politici aan de tand te voelen over actuele onderwerpen. 

Cobouwcafe

In korte tijd is het Cobouw Café uitgegroeid tot een spraakmakend programma, waar prominente gasten uit de bouwwereld en de politiek met elkaar en de cafégasten discussiëren. De debatten worden live gestreamd vanaf Cobouw.nl. Op 30 maart 2017 wordt het Cobouw Café gehouden in het bruin café van onze Vloerendag. De toegang tot deze vakdag - en dus ook het Cobouw Café - is gratis, dus alle belangstellenden zijn welkom! 

“Weg met de onderaannemer!”

In samenwerking met Cobouw is NOA de inhoud van het cafédebat aan het voorbereiden. Eén van de onderwerpen waar Thomas en Joost het aan de stamtafel over willen hebben, is de term en vooral de positie van de onderaannemer. Afbouwers zijn zowel voor de aannemer als de eindgebruiker van grote waarde tijdens het bouwproces en moeten vaker benut worden om hun kennis en kunde. Onderaannemers moeten zich dan wel gaan gedragen als bouwpartner. Hoe gaan we dat met elkaar bereiken en wat levert iedereen dat op?

“Politiek vermorzelt bouw”

Na de verkiezingsuitslag zijn er ongetwijfeld politici die met mkb-ers uit de (af)bouw in debat willen: gaat het nieuwe kabinet de bouwsector wél helpen? Wordt ondernemen weer mogelijk gemaakt? En wat moet er dan daadwerkelijk gebeuren en veranderen? 

Tezamen met korte ‘sport & spel’ elementen belooft het Cobouw Café interessant en vermakelijk te worden. Kom luisteren, kom mee discussiëren, geniet van een drankje, een hapje én uiteraard de Cobouw band. Zorg dat u er 30 maart a.s. live bij bent, om 16.15 uur bij NOA in Veenendaal!

Schrijf meteen in voor het Cobouw Café (en eventuele andere onderdelen).

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid