NOA Menu

Kies voor Kennis

KIES VOOR NOA

Jong of oud, beginnend of ervaren, zonder of met personeel: door slim te leren werken ontwikkel je je ondernemersvaardigheden. Gedurende 9 cursusdagen krijg je nieuwe inzichten voor je bedrijf en deel je kennis en ervaringen met mede-cursisten.

Lees meer

Kies voor kennis

Samen ontwikkelen we veel sneller en meer actuele kennis. Die delen we tijdens allerlei bijeenkomsten. Door het jaar heen bieden we activiteiten aan, waar u informatie kunt uitwisselen, contacten kunt opdoen en uw kennis kunt verbreden. Kijk welke bijeenkomsten voor u in de planning staan.

Naar de kalender

Alle afbouwbedrijven

aangesloten bij NOA

NOA Kenniscentrum

Eindejaarstip: check de beschikbare vrije ruimte van uw werkkostenregeling

door: Gert van der Meulen
30 november 2016 | Administratie Personeel | 0 reacties

Het jaar 2016 loopt inmiddels op zijn eind en dat leidt tot de vraag hoe de stand van zaken is met betrekking tot de kosten in het kader van de werkkostenregeling. Het is belangrijk dat u in uw administratie voldoende duidelijkheid hebt over de beschikbare vrije ruimte van 1,2% van de totale fiscale loonsom. Als die ruimte er niet - of in onvoldoende mate - is, moet u soms rekening houden met een verschuldigde heffing van 80% over het bovenmatig deel van die vrije ruimte.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid