NOA Menu

kies voor NOA

kies voor de vakdagen

Op 26 oktober en 10 november presenteren en demonstreren tal van leveranciers hun nieuwste producten, machines, gereedschappen, software en andere noviteiten.

Lees meer

Kies voor netwerken

Samen ontwikkelen we veel sneller en meer actuele kennis. Die delen we tijdens allerlei bijeenkomsten. Door het jaar heen bieden we activiteiten aan, waar u informatie kunt uitwisselen, contacten kunt opdoen en uw kennis kunt verbreden. Kijk welke bijeenkomsten voor u in de planning staan.

Naar de kalender

Alle afbouwbedrijven

aangesloten bij NOA

NOA Kenniscentrum

Beleidsdekkingsgraad bpfBOUW stijgt naar 113,0%

door: Webbeheer
19 oktober 2017 | Personeel | 0 reacties

Het pensioenfonds voor de bouw heeft meer dan 11.000 aangesloten werkgevers en verzorgt de pensioenvoorziening van circa 773.000 (oud-)werknemers. Hiermee behoort bpfBOUW tot de vijf grootste pensioenfondsen van Nederland. In het derde kwartaal van 2017 stegen de dekkingsgraad en het vermogen.

lees meer

Inlogproblemen RI&E Bouwnijverheid binnenkort opgelost

door: Gert van der Meulen
12 oktober 2017 | Management Nazorg | 0 reacties

Uit signalen van onze leden maken wij op dat sommige bedrijven de afgelopen tijd om onverklaarbare redenen problemen hadden met inloggen. Hierdoor kon men geen gebruik maken van de gratis online RI&E. Naar verwachting zijn de problemen eind oktober verholpen.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid