NOA Menu

Kies voor actie

KIES VOOR HET NOA CONGRES

Van 9 t/m 11 september 2016 is het NOA Congres in Noordwijk. Lees over het symposium waar u inspiratie opdoet voor een succesvolle toekomst. En natuurlijk de rest van het programma.

Schrijf direct in!

Kies voor kennis

Samen ontwikkelen we veel sneller en meer actuele kennis. Die delen we tijdens allerlei bijeenkomsten. Door het jaar heen bieden we activiteiten aan, waar u informatie kunt uitwisselen, contacten kunt opdoen en uw kennis kunt verbreden. Kijk welke bijeenkomsten voor u in de planning staan.

Naar de kalender

Alle afbouwbedrijven

aangesloten bij NOA

NOA Kenniscentrum

Goede dekkingsgraad Pensioenfonds bpfBouw

door: Webbeheer
18 mei 2016 | Personeel | 0 reacties

Steeds meer pensioenfondsen komen in een negatieve spiraal terecht, maar bpfBOUW weet zich nog stevig te handhaven. Het pensioenfonds voor de bouw behoort tot de vijf grootste pensioenfondsen van Nederland en had eind 2015 een dekkingsgraad van 108,8 %. De vier andere top 5 fondsen zijn inmiddels ruim onder de 100% geschoten.

lees meer

Innovatie is de weg naar kwaliteit

door: Erica van Aken
17 mei 2016 | Management | 0 reacties

Elk project is anders, maar de technieken en materialen zijn niet continu aan verandering onderhevig. Niet zo gek dat ‘innovatie’ en ‘bouw’ niet vaak in één adem genoemd worden. Maar dat is zonde, want innovatie kan al op kleine schaal succesvol zijn.

lees meer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid